Til toppen

AHAVA Ginger Wasabi Hand Cream 100ml

Produktnummer: 85116061
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

**AHAVA Ginger Wasabi Hand Cream 100ml**

Opplev en unik fusjon av natur og luksus med AHAVA Ginger Wasabi Hand Cream. Denne rikt fuktighetsgivende håndkremen er formulert med AHAVAs eksklusive Osmoter™, et perfekt balansert konsentrat av Dødehavets mineraler som effektivt revitaliserer og mykgjør huden på hendene.

Beriket med en spennende blanding av ingefær og wasabi, tilbyr denne kremen ikke bare dyptgående fuktighet, men også en oppkvikkende duft som pirrer sansene. Ingefær er kjent for sine antioksidative egenskaper, mens wasabi tilbyr en naturlig beskyttelse mot miljømessige påvirkninger.

Perfekt for daglig bruk, AHAVA Ginger Wasabi Hand Cream absorberes raskt og etterlater ingen fet følelse, kun silkemyke og velduftende hender. Kremen er fri for parabener, er allergitestet, og passer for alle hudtyper.

Bruk: Påfør et lite lag på rene hender så ofte som nødvendig, spesielt etter håndvask. Masser inn kremen til den er fullstendig absorbert.

Gjør hverdagsrutinen til en luksuriøs velværestund med AHAVA Ginger Wasabi Hand Cream – din daglige dose av fuktighet, inspirert av naturens egne hemmeligheter.