Til toppen

AHAVA MultiVitamin Pro-firming Day Cream SPF30 50ml

Produktnummer: 85816065
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

 

**AHAVA MultiVitamin Pro-firming Day Cream SPF30 50ml**

Oppdag hudens fulle potensial med AHAVA MultiVitamin Pro-firming Day Cream SPF30, en kraftig dagkrem designet for å forynge og beskytte huden din. Denne luksuriøse formelen er beriket med AHAVAs eksklusive Osmoter™, et perfekt balansert konsentrat av mineraler fra Dødehavet, som dramatisk forbedrer hudens fuktighetsnivå og generelle utseende.

**Viktige egenskaper:**
- **Multivitamin-kompleks:** Inneholder en potent blanding av vitaminene E, C og B5, som hjelper til med å beskytte huden mot daglige miljøpåvirkninger og fremmer en synlig fastere og mer elastisk hud.
- **SPF30 beskyttelse:** Gir høy solbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, som forebygger tidlig aldring og solskader.
- **Firming-teknologi:** Fremmer hudens fasthet og reduserer synligheten av fine linjer og rynker for en glattere, mer ungdommelig hudtone.

**Ideell for:** Alle hudtyper, spesielt de som ønsker en effektiv anti-aging løsning samtidig som de beskytter seg mot solen.

**Bruksanvisning:** Påfør hver morgen på renset ansikt og hals for optimal beskyttelse og fuktighetspleie gjennom dagen. Kremen absorberes raskt og etterlater huden myk, beskyttet og strålende.

Invester i din hudhelse hver dag med AHAVA MultiVitamin Pro-firming Day Cream SPF30. Opplev forskjellen med en hud som ikke bare ser sunnere ut, men som faktisk er sunnere.